وب لیلی
- وب ناحیه دو
مواد لازم :
بادمجان | شش عدد |
گوشت چرخ كرده | 250گرم |
نمك و جعفري | به ميزان لازم |
سير | چهارحبه |
رب گوجه فرنگي | دو قاشق سوپخوري |
پياز | يك عدد |
طرز تهيه :
بادمجانها را از دو ساعت قبل پوست گرفته از وسطشان يك برش زده و به آنها نمك ميزنيم تا تلخي خود را پس بدهد. پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت داده، بعد گوشت و نمك را ميافزاييم آنگاه رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خردشده را نيز افزوده و از روي حرارت بر ميداريم. در اين لحظه بادمجانها را در روغن مايع سرخ كرده و درون صافي ميگذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجانها پر كرده و در مقداري ربگوجهفرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن افزودهايم ده دقيقه ميپزيم.
منبع : groohashpazi.blogfa.com
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: آشپزیاموزش انواع غذا ها
برچسبها: مواد لازم برای گارنی ياريخ طرز پخت گارنی ياريخ



















